Seriöst?! Var länge sedan jag kände såhär efter ett pass

Trötta ben

Igår blev det aldrig någon thaiboxning. En gymdate med lillfrugan (Bea) o Bamse (Kenneth) på gymmet lockade mer. :) Rygg stod på schemat. Kan inte säga att jag maxade igår, möjligtvis i smal rodd. Började passet med marklyft där jag nöjde mig med 70 kg för att istället nöta in nya tekniker, bl a nytt grepp och att stå bredare isär. Mycket teknik… och som jag skrivit innan så är jag noga med tekniken innan jag lastar på för mycket vikter.

Det var skönt att komma hem i god tid igår efter träningen. Ägnade kvällen åt matlagning. Lite pesto- och mozzarellafylld kyckling med ett tomat- och basilikatäcke.

Mozzarellakyckling

Kan hinta om att det blev jävligt gott! 😉

Idag blev det träning på egen hand. Ben skulle få lida. Och jag uppfyllde det löftet med råge!!

Började med benpressen.
220 kg x12
260 kg x10
280 kg x8
280 kg x6

Därefter utfall. Först i TRX för lite balansträning, sedan med en skivstång á 25 kg på axlarna. 10 på varje sida följt av några pulser i botten. x3 set.

Next up vader. Hittade Dennis och utmanade honom i samma superset som jag körde med Bea förra veckan. Vadpress i maskin direkt följt av stående vadpressar på box x3. Ingen vila. Vaderna var som tennisbollar och det brände på hela baksidan av låren. Skönt! 😉

En vända utfallsgång med viktplatta.

Avslutade benpasset med en tabata med kettlebell. Glömde kolla vikten, men näst största de hade? 30 kg nånting?
20 sek aktivt och 10 sek vila. Aktiviteterna bestod av knäböj (sumostyle), ner o hålla i bottenläget för statisk träning, djupa knäböj utan vikt och som sista övning knäböj med hopp. Mina ben skakade som asplöv!!!

En skön stretch och sen iväg till ICA för att hämta upp mitt paket från Gymgrossisten.

Gourmet Pro

Behöver lite nytt protein. Dock fick jag fel protein skickat till mig. Men men, löser det nästa vecka. Och en ny burk Jack3dMicro. :)

När jag ändå var vid ICA kunde jag inte låta bli att köpa lite räkor från fiskbilen. Var evigheter sedan jag åt räkor. Och det är ju fredag. I deserve it! :)

Perfekt fredagkväll. God mat. Trötta ben. Gladiatorerna på tv. Skönaste soffan.

Fredagsmys

Nu väntar sängen. :) Jobb 7-17 imorrn.

Natti natt!